fbpx
Sale!

ASWAD Combo Full

RM230.00

Facial Soap
  • Sabun  Aswad di formulasikan oleh arang yang memberi kebaikan kepada kulit
Serum
  • Serum Aswad  diformulasikan dari 2 bahan utama iaitu bunga witch hazel dan ekstrak kulit limau yang sgt membantu mengecutkan jerawat, mengecilkan liang pori & hilangkan parut. ASWAD® Spray Serum juga bantu merawat luka selepas bercukur, melembapkan kulit, sebagai agen anti penuaan dan merawat kulit berminyak. Lulus Kkm NOT161201520K
Vitamin
  • Vitamin Aswad mengandungi multivitamin yang tinggi dan boleh membantu untuk merawat masalah kulit dan memberi tenaga. Kandungan Laici pula memberikan kolagen pada kulit dan glutathione membantu mencerahkan kulit.
Sugar Scrub
  • Scrub Aswad Di formulasikan oleh bahan utama iaitu ekstrak tulen Aloe Vera, Cranberry Seed, dan Gula Halus yang akan membantu merawat masalah kulit dan menyegarkan kulit. Menanggalkan sel kulit mati , Menyingkirkan kulit kering dan bersisik, Melembutkan kulit, Memulihkan kulit agar sihat dan cerah, Menghilangkan whitehead dan blackhead, Menyerap minyak dan kotoran kulit,  Menghidrasi kulit, Menghapuskan jerawat pasir, Merawat parut dari kesan jerawat LULUS KKM (NOT190791447K) *SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN*

 

Category: Tags: , , , , , , , ,

CARA PENGGUNAAN 

SABUN



👉🏻Gosok sabun tu dgn air smpai berbuih. Pastu ambil buih tu sapu kt muka. Biarkn 1 minit pastu bilas dgn air.
👉🏻2-3kali sehari dah cukup
👉🏻 Pagi sebelum keluar rumah dan petang atau mlm lepas balik kerja😊

SERUM


👉🏻Spray serum sekurang2nya sehari 2 kali lps cuci muka..
👉🏻Ratakan pada kulit dan biarkan kering
❌Tak perlu bilas

Scrub

  • Gunakan air suam untuk membasuh muka. Urut kulit muka perlahan-lahan dengan scrub selama 1 minit..
  • Berhati-hati untuk tidak menggosok terlalu keras.
  • Bilas scrub daripada muka. Pastikan bilas semua scrub.
  • Apabila membilas, kulit akan berasa sangat licin dan lembut. Guna 3,4 kali seminggu

Vitamin

  • Hisap & kunyah jer tablet ni
  • Tak payah nak bancuh
  • Tak susah nak telan
  • Tak payah nak shake-shake bagai
  • Selamat diamalkan..

 

aswad sugar scrub aswad sugar scrub

ASWAD Combo Full
ASWAD Combo Full
RM230.00
Beli Sekarang