fbpx

Dasar Pemulangan(Refund Policy)

Jika anda tidak berpuas hati dengan produk yang anda beli, anda boleh mengembalikannya dalam masa tujuh (7) hari bekerja setelah diterima. Produk mestilah tidak lagi digunakan, tidak dibasuh, tidak berubah, dengan tag / label masih dilampirkan dan dalam bungkusan asal (jika ada). Dasar ini hanya berkuatkuasa kepada barang harga normal.

Pelanggan dinasihatkan untuk menghantar e-mel kepada kami terlebih dahulu di hello@aswad.com.my dengan ID # dan ID produk anda sebelum memulangkan produk. Anda boleh turun ke bawah untuk borang pemulangan atau pun terus ke hotline kami.

Mana-mana produk yang dikembalikan mesti mematuhi syarat yang disebut di atas. Pulangan kerana sudah diguna pakai tidak akan diterima. Jika produk dikembalikan kepada kami dalam keadaan yang tidak sesuai, kami berhak untuk menolak pengembalian dan produk akan dihantar kembali kepada anda.

Semua kos penghantaran ditanggung oleh pelanggan dan kami tidak bertanggungjawab sehingga barang sampai ke pejabat kami.

Walk-in kembali ke kedai fizikal kami diterima dengan notis terlebih dahulu. Sila e-mel hello@aswad.com.my atau hubungi 012-5016036 untuk bantuan selanjutnya.

1. Bagaimanakah saya memulangkan produk? Anda boleh mengembalikan produk dalam masa tujuh (7) hari pada hari pakej diterima dan memastikan produk mematuhi terma dasar pulangan / pertukaran. Sila e-mel hello@aswad.com.my dan berikan kami ID #ORDER, butiran produk dan sebab kembali. Jangan lupa masukkan borang return form ke dalam pakej pulangan anda

2. Di manakah saya boleh mendapatkan BORANG RETURN? Anda boleh isi di bawah

3. Bayaran penghantaran. Untuk sebarang permintaan pertukaran, kadar flat RM10 akan dikenakan untuk kedua-duanya iaitu pulangan dan penghantaran baru. Jika anda mengalami kesulitan anda boleh menghubungi 012-5016036. Untuk pulangan, RM6 akan dikenakan ke atas jumlah yang dikembalikan dan untuk walk in ke kedai, tiada caj penghantaran dikenakan maka pelanggan akan mendapat bayaran balik sepenuhnya. Segala jenis caj akan dikena dan mengikut keadaan semasa. Sila hubungi pihak kami untuk maklumat terkini.

4. Bagaimanakah saya dapat mengetahui item yang dikembalikan saya telah diterima?
Kami akan memaklumkan anda sebaik sahaja kami menerima bungkusan kembali dan permintaan pulangan anda akan diproses dengan sewajarnya.

5. Bolehkah saya mengumpul atau memulangkan produk di kedai? Sila dimaklumkan bahawa pengembalian / pickup walk-in tersedia selalu di HQ kami. Anda boleh mengaturkan pick-up percuma di kedai kami dengan menghantar e-mel kepada kami atau menghubungi kami.

6. Berapa lama pulangan / bayaran balik saya diproses? Semua permintaan pemulangan / pertuakaran akan diproses dalam tempoh tujuh (7) hari bekerja setelah menerima bungkusan.

7. Adakah saya mendapat bayaran balik sepenuhnya? Sila hubungi kami melalu nombor telefon atau live chat

9. Saya menerima bayaran balik atau item gantian yang tidak tepat, apa yang perlu saya lakukan?
Sila e-mel kepada kami di hello@aswad.com.my atau hubungi kami di 012-5016036 untuk bantuan lanjut.

Refund Form

4 + 1 =